Rreth nesh

Teleferiku është vepra e parë e këtij lloji për vendin tonë.

Dajtit Ekspres është një veper tepër unikale, jo vetëm nga fakti se është i pari investim i këtij lloji në fushën e turizmit, të rekreasionit, te mbrojtjes së natyrës dhe biodiversitetit, por edhe nga fakti se si rrugë ajrore, për trasport njerëzish ai ka specifikën e vet.
Ai kalon një distancë të pjerrët, nga stacioni i poshtëm për në stacionin e sipërm, prej 1000m, nje disnivel midis stacioneve prej 812m, nje pjerresi mesatare 19% dhe mbi nje terren jo vetëm te veshur me pyje, por edhe panoramik. Udhëtarëve do t’ju jepet mundësia që të ngjitin pjesën e pjerret shkembore drejt Dajti Belvedere Hotel & restorantit Ballkoni I Dajtit duke soditur hapësirën majtas dhe djathtas linjës së teleferikut.


Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/dajti/public_html/new/templates/rt_fresco/index.php on line 272

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/dajti/public_html/new/includes/application.php on line 539

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/dajti/public_html/new/templates/rt_fresco/index.php on line 272

создать сайт