Stafi Teknik

Për prodhimin e teleferikut, brenda të gjitha standarteve evropiane, u zgjodh kompania më të madhe e më të njohur në botë, ajo austriake “Doppelmayr” . Doppelmayr është themeluar në vitin 1892, ajo ka një ekip prej 600 inxhinierësh e punonjësish të kualifikuar me një eksperiencë mbi 100 vjecare, ajo ka ngritur në 68 vende të botës, mbi 8000 teleferikë pasagjerësh (Në Austri-2023, në Japoni 1662, në Zvicër 1143, në Gjermani 602, në Amerikë 381 e duke vazhduar me vënde të tjerë të largët si Nepal, Malaysi, Zaire, Liban, Ekuador, Ukrahine, Kinë, etj).
Nga viti 2005 kompania Doppelmayr eshte prezente me teleferikun e vetem ne Shqiperi – Dajti Ekspres. Teleferiku yne eshte me i gjati ne Ballkan ne kategorine e teleferikeve me 2 stacione.
Stafi i teleferikut është trajnuar tashmë, jo vetëm gjatë instalimit dhe operimit te teleferikut, por edhe në tre trajnime të organizuar në vënd nga specialistët e “Doppelmayr”, në fushën mekanike, elektrike dhe problemet hidraulike , si dhe nga eksperienca e fituar ne Austri, Zvicër dhe Bullgari.
Stafi i teleferikut “Dajti Ekspres” mund të konsiderohet jo vetëm si i përgatitur mirë në fushën e teleferikëve për pasagjerë, por edhe si i vetmi staf i  specializuar  në vëndin tonë.


Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/dajti/public_html/new/templates/rt_fresco/index.php on line 272

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/dajti/public_html/new/includes/application.php on line 539

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/dajti/public_html/new/templates/rt_fresco/index.php on line 272

создать сайт